Εναρκτήρια συνάντηση για το "OAC: Outdoor Against Cancer: move yourself, go out and live"

Το έργο Erasmus+ OAC: Outdoor Against Cancer: move yourself, go out and live, άρχισε τις δραστηριότητές του με μια εναρκτήρια συνάντηση που διοργανώθηκε από τον εταίρο του προγράμματος, TUM (Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου), την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στο Μόναχο. Η ομάδα του έργου αποτελείται από 9 εταίρους από 5 ευρωπαϊκές χώρες: Γερμανία, Σουηδία, Αυστρία, Ελλάδα και Ιταλία.


Ο κύριος στόχος του έργο OAC είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει για τη σημασία της σωματικής άσκησης η οποία ενισχύει την υγεία των ασθενών με καρκίνο. Το έργο θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή των καρκινοπαθών σε κυρίως υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες με σκοπό να επωφεληθούν από τις θετικές συνέπειες που έχει η άσκηση στην ψυχική αλλά και σωματική υγεία τους.


Κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας συνάντησης συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα και ξεκίνησε μια συζήτηση σχετικά με τις μεθόδους εργασίας, αλλά και το πλαίσιο διασφάλισης της ποιότητας και της υλοποίησης των στόχων του έργου. Οι εταίροι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και τις προσδοκίες τους και δημιουργήθηκαν στέρεες βάσεις.


Βρείτε περισσότερα για το έργο OAC ακολουθώντας τη σελίδα του ιστοτόπου: www.oacmygoal.eu και του facebook: https://www.facebook.com/OaCmygoal

CREATIVE THINKING DEVELOPMENT © Copyright 2018. All rights reserved.